De 49e Duifpoldertrainingsloop zit erop…

Gelukkig werden de buitensportevenementen een beetje ontzien bij de nieuwe coronamaatregelen van afgelopen vrijdag en konden we de geplande DPTL door laten gaan. De bijna 60 lopers hadden er zin in. Mooi weer om te lopen door de polders van Midden-Delfland. Dit keer was de start/finish locatie een stukje opgeschoven naar waar wat meer plek was voor de lopers zodat men niet te dicht op elkaar hoefde te staan. De loop was dus deze keer 200 meter meer dan dat we gewend zijn. Bij de inschrijflocatie kantine ijsclub verliep alles ook coronaproof. Buiten inschrijven en bij eventueel binnentreden van de kantine even je QR-code laten checken. Bij iedereen was voldoende begrip voor de ietwat beperkende omstandigheden en hiervoor complimenten voor de lopers. Al met al zijn we als organisatie zeer tevreden over het verloop van de 49e Duifpoldertrainingsloop. Dit alles was uiteraard niet mogelijk zonder de inzet van de vele vrijwilligers. We zijn erg blij dat we ook nu weer op jullie konden rekenen.

Foto’s van de 7 en 12 km staan hier. Staat je foto er niet bij, dan heb je waarschijnlijk geen toestemming gegeven voor publicatie.

Op naar de jubileum editie: DPTL nr. 50 !

De uitslagen zijn ook gepubliceerd Vanwege de privacy wet hebben we volstaan met alleen de voornaam en woonplaats te vermelden. Een ieder die gelopen heeft, kan zichzelf wel traceren in de lijst. In de Duifpolder zijn ook foto’s gemaakt van alle 7 en 12 km lopers. Een aantal mensen stelt geen prijs op publicatie hiervan en dus gaan we hiervoor nog een oplossing verzinnen.

Reacties zijn gesloten.