Verslag 50e Duifpolderloop

De 50e duifpoldertrainingsloop is weer voorbij. Na de nodige voorbereidingen, kunnen we als organisatie met een tevreden gevoel terugkijken op het geheel. We wilden er toch een feestelijk tintje aan geven met ballonnen, slingers etc. Ook wilden we de deelnemers verrassen met een leuke attentie en een gratis drankje achteraf in het ijsclubgebouw.

De P.R. machine heeft goed z’n werk gedaan. Via mail, krant, contact met andere verenigingen is de publiciteit opgezocht. Zelfs op stadsradio Delf is door Marius Zondag een interview gegeven over de duifpoldertrainingsloop. Er was ook aandacht voor enkele oudgedienden. De bedenker van de allereerste, toen nog duifpolderloop, Frans van den Bosch werd in het zonnetje gezet. Ook Jacob van der Spek werd bedankt voor organisatie en hulp bij de meeste duifpolderlopen. Peet Jansen verzorgde voor de 50e maal de waterpost bij de Kwakel. Helaas heeft Peet verstek laten gaan na afloop, dus hij wordt thuis nog met een verzoekje vereerd om hem te bedanken. Lees hier het stukje uit de Schakel.

Na een koude en besneeuwde vrijdag was het zaterdag 2 april prachtig loopweer. Er waren totaal 60 inschrijvingen en om klokslag 14:00 viel het startschot.Na 28:50 kwam Daan van der Voort als eerste mannelijke 7 km loper over de finish. Majorie de Heer finishte als beste vrouw op de 7 km met een tijd van 40:40.
De 11,7 km bij de heren werd gewonnen door Arco poot in een tijd van 42:11. Beste vrouw op de 11,7 km was Carina Voorn met 57:47.

Voor de (bijna)* volledige uitslag klik hier

*door een probleem met de tijdregistratie missen er enkele tijden. Mocht je alsnog in de uitslag vermeld willen worden, geef dan je tijd door aan de organisatie

Reacties zijn gesloten.