Training wandelvormen

De Hardloper Schipluiden presenteert: Kom kennismaken met verschillende wandelvormen

Hardlopers en wandelaars weten al jaren: Er is geen betere sportschool dan de buitenlucht en geen betere manier om je goed te voelen dan door hard te lopen of te wandelen en ons vereniging doet dat ook met Nordic Walking.

De Hardloper is dan ook trots dat we met zoveel mensen al zoveel jaren met hardlopen en wandelen bezig zijn. En we willen verder: wandelen wordt door wetenschappers geroemd als dé manier om je goed te voelen en gezond te zijn. Denk maar eens aan de overtuigende colleges van Prof. Erik Scherder.

Zaterdag 8 oktober zetten we daar voor alle leden en geïnteresseerde ‘lopers’ weer een stap bij: We nodigen jullie uit voor een ontmoeting met Leo Neuteboom, die ons een veelzijdige wandeltraining gaat geven. We leren allerlei verschillende soorten wandelen kennen en daarbij horende oefeningen. En dat gaan we doen op:

Zaterdag 8 oktober 2022 om 14:00 uur bij de ijsbaan in Schipluiden.

Van harte welkom en neem als je die hebt je Nordic stokken mee. De wandelvormentraining wordt gegeven op zaterdag 8 oktober van 14:00-16:00 uur bij IJsclub Vlietland, Zouteveenseweg 2A 2636 EG Schipluiden.  

Reacties zijn gesloten.